fengshuidesign.no © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

Tema

 

• Kommer »

Om det å kjøpe bolig, hva du skal se etter, og hva du skal prøve å unngå.

 

• Kommer »

Om hvordan boligen din påvirker parforhold og hva du skal tenke over om du ønsker en partner.

 

• Kommer »

Om trivsel i hjemmet, hva du med enkle midler kan gjøre for å få det hyggelig rundt deg.

 

 

 

Bruk feng shui til å få fart på virksomheten din! Skal en virksomhet lønne seg, er det et par grunnleggende forutsetninger:

 

 

 

Folk må legge merke til virksomheten fra gateplan - deretter føle seg velkomne til å gå inn - vel innenfor må det legges opp til at gjestene / kundene ønsker å bruke penger.

 

Ofte er det de mer subtile signalene lokalet sender ut som gjør forskjellen. En Chue Style feng shui-rådgiver er trent i å lese de "usynlige" tingene, som lett blir oversett, men som folk likevel responderer på helt ubevisst. Når de foreslåtte endringene er gjort, blir det oftest en merkbar omsetningsøkning.

 

Feng shui utviklet seg gjennom århundrers iakttagelse og analyse av hvordan omgivelsene innvirker på mennesker. Filosofien har sitt utspring i Kina, og selv om prinsippene er gamle har de fortsatt samme gyldighet i dag. Det bør nevnes at flere av verdens største selskaper vet å benytte seg av feng shui, og har fått økt suksess som resultat.

 

Vi tilbyr: Full gjennomgang av lokalet ditt, inkludert skriftlig rapport. Veiledning rundt salg av virksomheten. Rådgivning i forkant av en renovering, m.m. Enklere gjennomganger og rådgivning knyttet opp mot spesifikke problemstillinger. Chue Style feng shui har kun ganske nylig blitt tilgjengelig i Vesten, men er den mest effektive og genuine formen for feng shui.

 

Bruk feng shui: Hvis omsetningen er dalende eller ustabil. Før du starter renovering / forandringer. Få liv i "dødsoner".  Nye etableringer. Utfordringer i forhold til ansatte / arbeidsmiljøet.

 

Om selve konsultasjonen »

 

 

 

 

 

De"usynlige signalene" er med på å styre folks forbrukeratferd. Med feng shui kan vi kan vi bidra til å påvirke dette.