fengshuidesign.no © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

Tema

 

• Kommer »

Om det å kjøpe bolig, hva du skal se etter, og hva du skal prøve å unngå.

 

• Kommer »

Om hvordan boligen din påvirker parforhold og hva du skal tenke over om du ønsker en partner.

 

• Kommer »

Om trivsel i hjemmet, hva du med enkle midler kan gjøre for å få det hyggelig rundt deg.

 

 

 

Hva skjer under en typisk Chue style feng shui-konsultasjon?

 

 

 

­- Først går vi litt rundt og ser oss om og noterer alt vi ser - inne som ute, og evt. i en enda større omkrets av området. Med det kinesiske kompasset (kalt Lo Pan) foretar vi en del målinger.

 

- Ofte tar vi fotografier for å få med alle detaljer om stedet. Deretter setter vi oss ned med kunden og stiller noen spørsmål rundt det som er mest relevant. Det er også viktig at kunden formidler hvilke problemstillinger det er viktig å få løst.

 

- Tilbake på kontoret blir alt analysert og alle detaljer nøye gått igjennom, vi har mange genuine metoder som hjelper oss til å forstå hva som må gjøres og hvilke områder som er berørt. Alt etter hvilken type rådgivning kunden har bestilt, vil vi oftest lage en rapport, med en oppsummering av "funnene", med vekt på hvor det bør foretas endringer, i en prioritert rekkefølge.

 

- Endringene vil mange ganger ikke koste all verden, men det vil variere ut fra behov og hva det gjelder. Enkle endringer kan være å flytte sengen opp mot en annen vegg, male soverommet i en annen farge, repare gjerdet, kjøpe skoskap og rydde opp i entreen, osv. Men det kan i enkelte tilfeller dreie seg om mer omfattende endringer, som f.eks. å endre på inngangspartiet, at rom bytter plass, hugge ned enkelte trær, osv.

 

- For forretningslokaler vil det ofte dreie seg om inngangspartiet, hvor kassen står, selve flyten i lokalet, men det kan også dreie om belysning, farger og dekor eller andre ting. Er det tidlig i et byggeprosjekt vil vi fokusere på tomten, området rundt samt byggeplaner og arkitekttegninger.

 

 

 

 

 

Hvert sted har positive sider så vel som utfordringer. Vi benytter oss av de positive sidene og rydder opp i problemene.