fengshuidesign.no © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

Tema

 

• Kommer »

Om det å kjøpe bolig, hva du skal se etter, og hva du skal prøve å unngå.

 

• Kommer »

Om hvordan boligen din påvirker parforhold og hva du skal tenke over om du ønsker en partner.

 

• Kommer »

Om trivsel i hjemmet, hva du med enkle midler kan gjøre for å få det hyggelig rundt deg.

 

 

 

Få det beste ut av boligen din med feng shui-rådgivning! God feng shui-rådgivning bygger opp om de viktigste funksjonene i livet ditt.

 

 

 

Hjemme skal du lade batteriene, få en god natts søvn, trives på kjøkkenet, tilbringe hyggelige stunder i stuen, kunne arbeide effektivt fra et hjemmekontor (eller krok), osv. En Chue Style feng shui-rådgiver sørger for at alle disse grunnleggende behovene og funksjonene blir tilrettelagt på best mulig måte!

 

Feng shui utviklet seg gjennom århundrers iakttagelse og analyse av hvordan omgivelsene innvirker på mennesker. Filosofien har sitt utspring i Kina, og selv om prinsippene er gamle har de fortsatt samme gyldighet i dag. Vi lever kanskje moderne liv, mens andre deler av oss (ubevisste reaksjoner, biologi, m.m.) fortsatt er på huleboerstadiet.

 

Vi tilbyr: Full gjennomgang av boligen din, inkludert skriftlig rapport. Veiledning rundt salg av boligen. Rådgivning i forkant av oppussing, tilbygg, m.m. Samt enklere gjennomganger og rådgivning i fohold til spesifikke problemstillinger. I tillegg til en positiv personlig opplevelse, vil forbedringene kunne vise seg rent konkret, f.eks. i høyere salgssum enn antatt. Chue Style feng shui har kun ganske nylig blitt tilgjengelig i Vesten, men er den mest effektive og genuine formen for feng shui.

 

Bruk feng shui: Før du starter oppussing. Til rom du ikke helt "får til". Potensiell verdiøkning på boligen. Boligkjøp. Helsemessige / andre utfordringer.

 

Om selve konsultasjonen »

 

 

 

 

 

 

I feng shui skiller vi mellom aktive og passive soner. På soverommet skal det være fredelig, i stue og kjøkken ønsker vi vitalitet.