fengshuidesign.no © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

Tema

 

• Kommer »

Om det å kjøpe bolig, hva du skal se etter, og hva du skal prøve å unngå.

 

• Kommer »

Om hvordan boligen din påvirker parforhold og hva du skal tenke over om du ønsker en partner.

 

• Kommer »

Om trivsel i hjemmet, hva du med enkle midler kan gjøre for å få det hyggelig rundt deg.

 

 

 

Å forholde seg til underliggende ting som feng shui kan avlese, gjør det enklere for interiørteamet og arkitektene å levere gode løsninger.

 

 

 

Løsninger som dekker kundens behov på lang sikt: Det blir fulle hus der restauranten legges, det er lett for gjester å orientere seg og finne fram, i kontorseksjonen arbeides det effektivt og med lite sykefravær, osv.

 

Det er en stor fordel å ha en god feng shui-analyse i bunnen når man drar i gang et prosjekt. Der kartlegges hvorvidt de ulike funksjonene er plassert på godt valgte områder, om f.eks. folk naturlig vil bevege seg rundt på den måten det er lagt opp til. Analysen vil i praksis kunne si om man bør moderere eller endre planene, evt bekrefte at løsningene vil komme til å fungere. I tillegg til de store linjene, har feng shui også mye å bidra med til mindre problemstillinger, f.eks. i et enkelt rom eller lignende.

 

Feng shui baserer seg på evige prinsipper og er ikke knyttet opp mot stiler eller epoker, og kan like gjerne benyttes på futuristiske miljøer som en gammel herregård. Når det er sagt, er det viktig å nevne at feng shui ønsker å bidra til harmoni og balanse, og foretrekker at bygningen ikke blir så "overveldende" at de egentlige funksjonene og mennesket kun blir som statister. Men nyskapende og lekent kan godt være god feng shui, og en gammel bygning f.eks. tung og lite støttende.

 

"Feng shui-konsulent" er ikke en beskyttet tittel, men Chue Style feng shui er en kvalitetssikret sertifisering. Vi tilbyr rådgivning ved små og mellomstore prosjekter. For store prosjekter er det mulig å trekke inn internasjonalt anerkjente feng shui-eksperter.

 

 

 

 

 

 

Med feng shui er det lett å finne gode helhetlige løsninger. Feng Shui er ekstremt nyttig for store prosjekter med mange detaljer.